SLEUTELS NABESTELLEN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG
Uw BUVA-sleutels: eenvoudig, snel en efficiënt nabestellen

Bent u een particuliere klant en heeft U een BUVA-cilinder in uw deur. Op deze site kunt u uw sleutel registreren en nabestellen indien u een extra sleutel nodig heeft.

Het bestellen van een sleutel is maatwerk. Om een nieuwe sleutel te laten maken heeft u uw sleutelnummer en/of codekaart nodig. Zonder dit nummer kunnen wij geen sleutel voor u maken.

24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bij de BUVA-sleutelservice kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gemakkelijk een sleutel bestellen en/of registreren. Maak een account aan en registreer uw sleutel aan de hand van uw sleutelnummer. Als u dit hebt gedaan, kunt u uw gewenste sleutel bestellen en wordt deze bezorgd binnen 2 à 3 werkdagen. 


Welke sleutel heb ik nodig?

U vindt op deze site verschillende sleutels. Het is belangrijk dat u de juiste sleutel bestelt, anders kunt u uw deur niet openen.

Het sleutelnummer en het sleutelprofiel kunt u vinden op uw sleutel. Het sleutelnummer bestaat uit een aantal letters en cijfers (bijvoorbeeld BU000000) en het sleutelprofiel uit een aantal letters (bijvoorbeeld SRA of FB).


Voor SRA kiest u de sleutel 2002/6 – SRA profiel;
Voor FB kiest u de sleutel 3002/6 – FB profiel. Hoe kan ik een extra sleutel bestellen?

Als u weet welke sleutel u nodig heeft, dan kunt u de volgende stappen ondernemen om een extra sleutel te bestellen: 

1. Registreer uw sleutel. Indien u nog geen account heeft, dient u eerst een account aan te maken. In uw account worden al uw sleutelgegevens veilig bewaard, zodat u online alle informatie heeft om eenvoudig en snel een extra sleutel te bestellen.

2. Voer uw sleutelnummer volledig in en voeg een omschrijving toe aan de sleutel, bijvoorbeeld 'voordeur thuis' of 'sleutel schuur'.

3. Als u uw sleutel heeft geregistreerd, plaats dan uw sleutel in de winkelwagen en bestel uw sleutel.


Advies! In verband met de veiligheid, adviseren wij u om de sleutel te laten bezorgen op een afwijkend afleveradres, bijvoorbeeld dat van familie, vrienden of buren.


Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar sleutel-service@abus.nl

De sleutels met de sleutelcode  BU en FB  kunnen via de webshop worden nabesteld. Voor nabestellingen van sleutelcodes beginnend met HS, CS, GHS, BV, BUV, MBV, BV1L kunt u contact opnemen met sleutel-service@abus.nl